Kvardagsveske til under 200-lappen

Processed with VSCO with e4 preset

Eg har lenge vore på leit etter ei kvardagsveske som rommar både mac og kamera, og gjerne ei bok eller to. Da eg tilfeldigvis kom over denne her veska på Zara var det kjærligheit ved første blikk. Den var jo akkurat sånn eg hadde sett for meg. Klassisk, tidlaus, den perfekte størrelsen og veldig fin! 

Processed with VSCO with e4 preset

Veska er så fin og praktisk at den passar til absolutt alt og alle anledningar. Her har du ei veske som er perfekt å ha med seg på reise, på skulen, på møtet eller til ein bedre middag ute på byen. Eg er ganske sikker på at denne veska blir ein god venn framover! 

Processed with VSCO with e4 preset

Du finner veska i butikk eller på zara.com, og den har ein fantastisk pris på 199 kroner! Det er sånt som ein fattig student lett ropar hurra over.

Har du funnet den perfekte kvardagsveska?

4 kommentarer

Hei. Vil du si at den veska rommer en vanlig stor ringperm også? Er selv på leting etter en fin og enkel hverdagsveske som kan romme en ringperm ++ . :)

Lena: Hei! Eg prøvde med ein perm me hadde her heime, og den gjekk fint ned. Du får ikkje lukka veska, men det gjer jo ingenting. Den er like fin og praktisk open som lukka :D

Så fin! Og herlig størrelse :)

Kari: Ja, ikkje sant! :D

Skriv en ny kommentar