Ein perfekt torsdag

Processed with VSCO with j5 preset

 I går var ein sånn dag eg kan leve på lenge. Du veit dei menneska du møter og det seier berre klikk? Sånn var det når eg møtte skjønne Madeleine for første gang på Elle festen tideligare i høst. Så det var super hyggeleg å møte ho igjen, og å få enda bedre tid i lag. 

Processed with VSCO with a6 preset

Me reiste på Albert Bistro, og wow for ein plass! Min einaste tanke når me satte oss ned der var "kvifor har eg ikkje vore her før". Lokalet var så fint og gjennomført, og det samme kan eg absolutt sei om maten. Så godt! 

Processed with VSCO with a6 preset

Me begge bestilte løksuppen, og den var heilt fantastisk god. Eg trudde eg hadde smakt det før, men det skjønte eg fort at eg ikkje hadde - det hadde eg nemleg huska. Så den kan absolutt anbefalast. 

Processed with VSCO with a6 preset

Til dessert bestilte me makronar, noke som alltid er ein stor vinnar hos meg! Eg kan ikkje få sagt det nok, men det er ingenting som slår gode og ferske makronar. Me bestilte sitron, jordbær og pistasj, men eg skjønte det sånn at det er varierande kva slags smakar dei har, så spør gjerne servitøren! 

Processed with VSCO with a6 preset

Tiden gjekk altfor fort, og før me visste ordet av det var det blitt mørkt og klokka bikka sju. Dei seier tiden flyger i godt selskap, og det kan eg bekrefte etter dagen i går! Ein sånn torsdag skulle eg gjerne hatt kvar veke! 

5 kommentarer

ahh, det er så hyggelig når man møter slike mennesker man bare klikker med! Og fy søren det ser så fint ut på den restauranten, har sett flere andre blogge om den, og jeg får ikke noe mindre lyst til å dra dit for hver gang! :P

Håper dagen i dag og at helgen din blir like fin som gårsdagen, fine! <3

Helene: Veldig enig! Gleda meg så masse til den dagen eg endeleg møtar deg<3 oooog ja... den plassen og maten er heilt amazing!! Tusen takk og ilige måde<3 og tusen takk for at du alltid er så søt og hyggeleg!

sivsmotebeautyogreise

Så fine bilder. Får lyst til å gå på den restauranten.

sivsmotebeautyogreise: Tusen takk! :D Det burde du gjer ein gang, superfin!

Det såg skikkelig koselig ut! :D

Skriv en ny kommentar