Fire produkter du burde ha.

Processed with VSCO with a6 preset

♥Bare Minerals Bareskin Concealer. Det er ikkje så lenge sidan denne her concealeren kom på markedet, og den har allerede klart å stikke seg ganske bra ut med å bli kåra til årets concealer, og i tillegg blitt favoritten til både fleire kjendisar og bloggera. Eg måtte sjølvsagt kjøpe den, og den er faktisk like fantastisk som alle skal ha det til. Konsistensen er heilt magisk, og dekkevna er heilt perfekt! På grunn av den lette serum-konsistensen kan den brukast til både å dekke til røde prikkar, jevne ut ujevnhudtone og for å dekke mørke ringar under augene. Min nye favoritt concealer! 

♥Declare Perfect Eye Fluid. Denne her lille saken er ein MUST i ein travel kvardag. Den skal brukast morning og kveld for å redusere mørke ringar og posar under augene, samtidig som den gir fuktigheit og pleie. Med andre ord ein students bestevenn. Den kan også brukast over make-up ved behov, og er ekstra deilig etter ei lita stund i kjøleskapet. 

Processed with VSCO with a6 preset

♥ Londontown Lakur - Mauve Over. Er det lov å skrive at dette er verdens finaste neglelakk? Fargen er den perfekte nude / rosa tonen , og den passar like godt til fest som til kvardag. Neglelakkane fra Londontown er også milde, lette å legge og sitter supergodt. 

♥ Sabe Masson Soft Perfume - Eu Vent de Vous. Det er ikkje så lenge sidan parfyme i stift form var relativt ukjent i Norge, men heldigvis er det fleire og fleire som har fått augene opp for desse kule og praktiske stiftane. Parfymestiftane er basert på naturlige ingrediensar og oljer, og er både milde og skånsome mot huden. Denne er den perfekte miks mellom søt og krydra, og passar meg heilt perfekt! Eit stort pluss med desse parfymane er at dei er veldig praktiske å ha med seg i veska, og på reise. 

3 kommentarer

Hvor kan man få kjøpt de parfymestiftene? :)

Marie Gjernes: Skal me sjå, Fredrik og Louisa, Apotek1, Skin Tonic trur eg og diverse andre apotek??

Kjempe fine produkter :D

Skriv en ny kommentar