Dei beste på bryn og vipper

Sponset behandling

Dei fleste som følger med i sosiale medier har vel fått med seg Brow Rehab. Den ekstremt populære brynssalongen. Det er faktisk ingen plass som er så populær for å få fiksa bryna sine, og ventelistene blir kun lenger og lenger. Med god grunn. 

Når eg flytta til Oslo for to år sidan var nettopp dette noke eg gledde meg til å teste ut. Eg hadde aldri gjort noke anna med bryna mine enn å nappe litt heime på badet, så eg var både spent og nervøs. Eg visste jo strengt tatt ikkje heilt kva eg gjekk til. Eg bestilte meg ein time hos Brow Rehab Frogner, og eg kan vel konkludere med at eg var solgt like etterpå. Herligheit for ein dyktig gjeng, og det var ingen tvil om at bryna mine aldri hadde sett så bra ut før.

Processed with VSCO with e7 preset

Eg har no gått til dei i to år, og eg er like fornøgd kvar einaste gang. Eg har gått til tre forskjellige jenter på frogner, og no sist gang var eg derimot til Erle på Pilestredet. Veldig hyggelig og dyktig jenta. Jentene er ikkje berre interessert i å utføre ein god jobb, men også å snakke om korleis ein kan oppnå det resultatet ein ønsker over lengre tid. Nettopp på grunn av det her har eg no fått mykje meir fyldige bryn, og ein meir markert fassong. 

Sist når eg var hos Brow Rehab prøvde eg også ut vippeløft av dyktige Stephanie. Vippeløft er ein naturleg versjon av vippeekstensions, og dei vil både virke lengre og ha meir volum. Eg fekk faktisk heilt sjokk når eg såg meg sjølv første gang, nettopp fordi ein ikkje skulle tru det kun var mine eigne vipper. Utruleg fint! Behandlinga varer i 5-8 veker, og er verdt kvar einaste krona. Det tar ca 45 minutt fra start til slutt i behandlinga, og det var faktisk veldig avslappade. Eg sovna både ein og to ganger, og det var ein perfekt liten pause i kvardagen. 

Processed with VSCO with e7 preset

Så skal du fikse bryn, eller har lyst å prøve ut vippeløft er Brow Rehab absolutt den beste plassen å gå. Dei har to salongar her i Oslo, ein i Bergen og ein i Trondheim. Sjølv om denne gangen var sponsa, vil eg gjerne få sei at eg no har gått der i to år der eg alltid har betalt sjølv. Nettopp på grunn av at dei er så utruleg dyktige, hyggelige og hjelpsomme. Så skal eg heller ikkje legge skjul på at eg synst bryn er svært viktig, og vil gjerne at dei skal sjå bra ut! 

9 kommentarer

Vakraste 🙌🏻😍❤️

Therese: Tuusen takk finaste deg<33

Browrehab er fantastiske! Jeg har gått der fast i ett og et halvt år nå, og er alltid like fornøyd. Kan ikke forstå hva jeg gjorde før! Det koster litt, men jeg syns det er verdt det :)

Anonym: kunne ikkje vore meir enig med deg! :-)

Vakker e du :-)

Sigrid: Tuuusen takk og ilige måde kjære deg <3

Fin som alltid <3 og de bryna da!!

Hei😊 ny lesar av bloggen din. Elskar ar du skriv nynorsk🤗 Eg håper du vil svare meg på korleis kjolen du har i headeren din er i str. Eg finn den kun i S og brukar vanlegvis str XS😖

Hilde: Hei! For ein utruleg kjekk kommentar, tusen takk <3 Eg har kjolen i xs. Eg synst kjolen er litt stor/normal i str. Eg prøvde å leita på nettet for å sjå om eg fant den i xs, men fant kun i s og utover eg og! :/ Prøv eventuelt å sjekk i fysisk butikk, eller send mail til Line of Oslo om når dei får den inn igjen, andre nettsider som fører merket!

Håpar du får ei riktig god helg!

Skriv en ny kommentar