september 2017

Fire produkter du burde ha.

Processed with VSCO with a6 preset

♥Bare Minerals Bareskin Concealer. Det er ikkje så lenge sidan denne her concealeren kom på markedet, og den har allerede klart å stikke seg ganske bra ut med å bli kåra til årets concealer, og i tillegg blitt favoritten til både fleire kjendisar og bloggera. Eg måtte sjølvsagt kjøpe den, og den er faktisk like fantastisk som alle skal ha det til. Konsistensen er heilt magisk, og dekkevna er heilt perfekt! På grunn av den lette serum-konsistensen kan den brukast til både å dekke til røde prikkar, jevne ut ujevnhudtone og for å dekke mørke ringar under augene. Min nye favoritt concealer! 

♥Declare Perfect Eye Fluid. Denne her lille saken er ein MUST i ein travel kvardag. Den skal brukast morning og kveld for å redusere mørke ringar og posar under augene, samtidig som den gir fuktigheit og pleie. Med andre ord ein students bestevenn. Den kan også brukast over make-up ved behov, og er ekstra deilig etter ei lita stund i kjøleskapet. 

Processed with VSCO with a6 preset

♥ Londontown Lakur - Mauve Over. Er det lov å skrive at dette er verdens finaste neglelakk? Fargen er den perfekte nude / rosa tonen , og den passar like godt til fest som til kvardag. Neglelakkane fra Londontown er også milde, lette å legge og sitter supergodt. 

♥ Sabe Masson Soft Perfume - Eu Vent de Vous. Det er ikkje så lenge sidan parfyme i stift form var relativt ukjent i Norge, men heldigvis er det fleire og fleire som har fått augene opp for desse kule og praktiske stiftane. Parfymestiftane er basert på naturlige ingrediensar og oljer, og er både milde og skånsome mot huden. Denne er den perfekte miks mellom søt og krydra, og passar meg heilt perfekt! Eit stort pluss med desse parfymane er at dei er veldig praktiske å ha med seg i veska, og på reise. 

Ein perfekt torsdag

Processed with VSCO with j5 preset

 I går var ein sånn dag eg kan leve på lenge. Du veit dei menneska du møter og det seier berre klikk? Sånn var det når eg møtte skjønne Madeleine for første gang på Elle festen tideligare i høst. Så det var super hyggeleg å møte ho igjen, og å få enda bedre tid i lag. 

Processed with VSCO with a6 preset

Me reiste på Albert Bistro, og wow for ein plass! Min einaste tanke når me satte oss ned der var "kvifor har eg ikkje vore her før". Lokalet var så fint og gjennomført, og det samme kan eg absolutt sei om maten. Så godt! 

Processed with VSCO with a6 preset

Me begge bestilte løksuppen, og den var heilt fantastisk god. Eg trudde eg hadde smakt det før, men det skjønte eg fort at eg ikkje hadde - det hadde eg nemleg huska. Så den kan absolutt anbefalast. 

Processed with VSCO with a6 preset

Til dessert bestilte me makronar, noke som alltid er ein stor vinnar hos meg! Eg kan ikkje få sagt det nok, men det er ingenting som slår gode og ferske makronar. Me bestilte sitron, jordbær og pistasj, men eg skjønte det sånn at det er varierande kva slags smakar dei har, så spør gjerne servitøren! 

Processed with VSCO with a6 preset

Tiden gjekk altfor fort, og før me visste ordet av det var det blitt mørkt og klokka bikka sju. Dei seier tiden flyger i godt selskap, og det kan eg bekrefte etter dagen i går! Ein sånn torsdag skulle eg gjerne hatt kvar veke! 

Oslos beste acai bowl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

Er det ein ting eg alltid har synst har vore litt kjedelig med Oslo er det utvalget av digge plassar å kjøpe lunch. Sjølvsagt har byen mykje bra, men eg sakna dei plassane med digge og sunne ting. Derfor vart eg så glad når the Juicery åpna på Frogner for ei stund tilbake. Det var akkurat ein sånn plass eg sakna. 

Processed with VSCO with a6 preset

The Juicery har superdigge smoothies, juicar, salatar og sist men ikkje minst smoothie bowls/acai bowls. Eg pleier alltid å kjøpe classic acai bowl når eg er innom, men denne gangen endte eg opp med ein litt søtare versjon, og den var supergod! Faktisk så god at eg ikkje veit kven av dei eg skal kjøpe neste gang. Luksusproblem! 

Processed with VSCO with a6 preset

For litt sidan åpna The Juicery på Egertorget også, noke som passa meg heilt perfekt. Litt nærmare, og litt kjappare for å skaffe seg ein digg lunch. I tillegg er dei bak kassen alltid så smilande og hyggelige, og det gjer noke med heile opplevelsen.

Så er du i Oslo og vil ha ein kjapp og digg lunch, sjekk gjerne ut The Juicery. 

Kvardagsveske til under 200-lappen

Processed with VSCO with e4 preset

Eg har lenge vore på leit etter ei kvardagsveske som rommar både mac og kamera, og gjerne ei bok eller to. Da eg tilfeldigvis kom over denne her veska på Zara var det kjærligheit ved første blikk. Den var jo akkurat sånn eg hadde sett for meg. Klassisk, tidlaus, den perfekte størrelsen og veldig fin! 

Processed with VSCO with e4 preset

Veska er så fin og praktisk at den passar til absolutt alt og alle anledningar. Her har du ei veske som er perfekt å ha med seg på reise, på skulen, på møtet eller til ein bedre middag ute på byen. Eg er ganske sikker på at denne veska blir ein god venn framover! 

Processed with VSCO with e4 preset

Du finner veska i butikk eller på zara.com, og den har ein fantastisk pris på 199 kroner! Det er sånt som ein fattig student lett ropar hurra over.

Har du funnet den perfekte kvardagsveska?

Ein perfekt miks mellom billig og dyrt

Processed with VSCO with a6 preset

Eg kan late som om det er ein bevisst handling å mikse billig og dyrt, men sannheiten er jo at klesskapet mitt består av 90% som kostar fra 199 til 499. Der 70% av dei plagga har følgt meg sidan ungdomsskulen. Skjørtet er eit godt eksempel, og eg kan faktisk ikkje huske kor mange år det er. Gensaren derimot kjøpte eg i fjor på BikBok til 79 kroner. Eit perfekt kupp!

Processed with VSCO with e4 preset

Det er jo nettopp dette eg synst er så kjekt med stil og mote. At alt er lov, og det kun er kreativiteten og fantasien som setter grenser. Eg veit ikkje kor mange gangar eg har sett kule jenter på instagram der eg har tenkt at ting sikkert kostar både 10-15 tusen, men seinare har oppdaga at det faktisk blei kjøpt på HM eller Zara.

Processed with VSCO with e4 preset

Det eg derimot synst er viktig å ha litt fokus på er dette med å begrense seg litt. Me lever jo i eit samfunn med ekstremt stort kjøpe-press, men det er viktig å huske på at ein kanskje ikkje trenger absolutt alt. Kan ærleg sei eg blir litt "forfjamsa" når eg ser enkelte jenter på instagram poste bilder med nye klær kvar dag. Ein burde kanskje ha litt meir klær enn meg, men trenger ein virkeleg 20 forskjellige jakker og minst like mange bukser?

Processed with VSCO with e4 preset

Eit lite tips er å gå rundt i butikkar, prøve og sjå på ting, for å så gå heim. Da vil ein fort merke om det var noke ein burde ha kjøpt med seg, eller om det ikkje var så nøye allikevel. På den måten ender ein opp med ting som faktisk er tenkt gjennom, og kan brukast til fleire antrekk, istaden for ein fin ting som gjerne ikkje blei brukt meir enn ein eller to gangar. 

Den største trenden i høst

Eg kom over ein artikkel der det stod at neglelakk er den største trenden i høst, og det gjer meg så glad. For er det noke som er kult så er det fargerike og lekre negler. Den siste tiden har du kanskje sett at det har vore inn å ha forskjellige fargar på neglene, og det synst eg er så morsomt, rett og slett fordi det minna meg så mykje om når eg begynte å lakke neglene. Da var alle neglene malt i forskjellige fargar, og eg kunne ikkje ha følt meg meir voksen eller kul, for neglelakk var jo tross alt noke mamma brukte. 

Eg føler meg kanskje ikkje like voksen når eg puttar på neglelakk lenger, men jammen føler eg meg mykje bedre enn om eg går utan. Det er rart korleis ein så liten detalj kan ha så mykje å sei for både humør, antrekk og stil. Det er nesten sånn at eg føler meg naken utan. 

Etter ein heil sommar og tidelig høst med røde negler trengte eg no noke heilt anna, og da falt valget på dei her to fra Londontown. Nydelige fargar og perfekt mot høst. Eit anna stort pluss med lakkane er at dei sitter godt, er lette å legge og har ein fin pris på 179 kroner stykk, om eg ikkje huskar feil. Da har ein gjerne råd til både ein og to, om ikkje tre! 

Har du prøvd neglelakkar fra Londontown?

Oslos beste kakao

Processed with VSCO with a6 preset

På ein mørk og våt høstdag er det ingenting som er så godt som å kose seg inne med ein god og varm kopp kakao. Gjerne toppa med både krem og marshmallows. Derfor passar det meg heilt perfekt at den beste kakao i Oslo kun er eit par skritt unna leiligheiten. 

Processed with VSCO with a6 preset

Litt gjømt på hjørnet attmed Grünerløkka skule finner du Cocoa. Norges første og einaste kakao-bar. Lokalet er lite og intimt, men heilt perfekt for ein date, venninnehygge eller ein plass for å slå av eit par timar med ei god bok eller jobb. 

Processed with VSCO with a6 preset

Dei har mange forskjellige typar kakao med forskjellige smakar og toppingar, men min favoritt så langt er klassisk kakao toppa med marshmallows. Den er fantastisk! I tillegg til kakao har dei godt utvalg av både kaffe, milkshake, smoothie og små-rettar. Så om du derimot er litt svolten er det nok av fristelsar her også.

Processed with VSCO with a6 preset

Kanskje du allerede har lagt merke til det, men viss du kikkar godt på det første bilde vil du sjå eit lite skilt der det står express-bar. Dei har nemleg ei søt lita luke i veggen sånn at du kan bestille med deg ein kopp kakao eller kaffe på farten. Genialt, ikkje sant?

Har du besøkt Cocoa?

Fargerik høst

Processed with VSCO with a4 preset

Dei fleste som kjenner meg veit at eg er veldig glad i svart, og kan gjerne bruke det fra topp til tå. Denne høsten har eg derimot bestemt meg for å bruke litt meir fargar. I alle fall prøve! Det er jo så fint med litt fargar, og så kan ein jo ikkje komme vekk fra at det gjer noke med humøret på ein grå dag. Denne gensaren gjekk eg tilfeldigvis forbi på Mango, og det var kjærligheit ved første blikk. 

Processed with VSCO with j2 preset

I tillegg til denne plukka eg eg med meg ein lik, men i grønn. Dei er perfekte til både jeans, vide bukser slik som eg har på meg her, over kjole eller til skjørt. Med andre ord ein gensar til det aller meste. Eg valgte å pynte antrekket litt med store øyredobbar, og synst det blei ganske kult. Dei er fra HM, men desverre mange år gamle. 

Gensaren finner du i butikk eller på mango.com, og prisen er 199 per stykk. 

Sensitiv hud? Sjå her!

Det er søndag, og tid for ansiktsmaske. Denne gangen tenkte eg at eg skulle tipse om Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask fra REN. Det er ikkje så veldig lenge sia den dukka opp i butikkhyllene, og den har vore ein favoritt hos meg sidan. Den er heilt genial! 

Maska er perfekt for deg som har stressa og sensitiv hud. Med andre ord - dei fleste av oss! Den er beroligande, reduserar rødheit, kløe og irritasjon i huden, samtidig som den er både gjennoppbyggande og gir masse fuktigheit. I tillegg er den heilt perfekt viss du er solbrent, når du er ute å flyr, eller vore ute i kaldt og surt vær. Noke me desverre har mykje av her i Norge. Anten det gjelder surt vær på Vestlandet, eller ein litt for kald vinterdag her på Østlandet. 

Eit anna stort pluss er at den ikkje er så veldig dyr heller. Det er noke av det eg elskar med produkta fra REN, veldig gode produkt til ein veldig grei pris! 

Bruk:

Påfør ein god mengde på nyrensa hud

La den virke i 10-15 minutter

Vask forsiktig av med ein bomullpads eller ein fukta vaskeklut

Avslutt med din vanlege hudpleierutine. 

Den kan brukast opp til tre gangar i veka, eller ved behov.

Har du prøvd denne? Eller andre produkt fra REN?

Verdens beste maskara!

Processed with VSCO with hb1 preset

Diorshow Iconic Overcurl blei lansert for ein del år tilbake, og har vore min favoritt sidan. Den gir superfin lengde, volum og den finaste bøygen på vippene ein kan tenke seg. Sidan eg har brukt den i så mange år følte eg for å bytte den ut i vår, og prøvde både ein, to og tre andre, men eg endte faktisk opp med å gå tilbake til den her kvar einaste gang. Den er rett og slett heilt fantastisk, og gir meg alt eg ønsker fra ein maskara. Eit anna stort pluss er at eg aldri har opplevd at den drysser. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Eg vil faktisk gå så langt å kalle det her verdens beste maskara, vertfall om du liker den type børste og dei litt "tørrare" typane, slik som dior er.

Har du prøvd den? Isåfall kva synst du?

Svar på spørsmål

Q: Eg lurte på om du har studert/studerar og eventuelt kva?

A: Eg studerar markedsføringsledelse på BI her i Oslo. Eg brukte veldig lang tid på å finne ut kva eg skulle studere, men landa på det her. Eg er fortsatt ikkje sikker på om det er det rette valget, men håpar det viser seg med tiden. Det som er veldig greit med å studere markedsføring er at det er ein veldig generell utdanning, og dermed kan ein gå videre litt andre vegar etterpå. Synst BI er ein veldig bra og fin skule, det einaste minuset er at det kan vere veldig vanskeleg å bli kjent med nye mennesker. 

Q: Kva har du lyst å bli når du blir "stor"?

A: Eg veit ikkje kor mange gangar eg har stilt meg akkurat det spørsmålet der. Mens mange av vennenne mine er ferdig med både ein og to utdanningar, er eg ikkje sikker på om eg valgt rett utdanning eingang. Alltid før når eg var yngre ville eg jobbe som fotograf. Så kom tiden der me produserte eit motemagasin, og det vart min nye store drøm. No flyter eg derimot rundt mellom det eine og det andre. Det eg veit er at eg elskar sosiale media, foto, tekst, mote, reising, og skjønnheit. Så viss det hadde gått an å fått ein jobb der eg fekk drive med ein miks av dei tinga der, eller ein av dei, så er eg ganske fornøygd!  

Q: Korleis er Oslo i forhold til der du kjem fra?

A: Godt spørsmål! Eg kjem jo fra ei lita bygd der alle kjenner alle, og det kan både vere positivt og negativt. Det er koselig å kunne gå på butikken der du både kjenner ho som sitter i kassen og han som står bak deg i køen. Du føler deg alltid trygg og aldri aleine, om det går an å sei. Her i Oslo er det jo ikkje sånn, vertfall ikkje for meg. Her er eg berre ein av mange tusen, og heilt anonym. Det er på mange måtar godt det også, for det er jo ingen som bryr seg om kva du gjer, kva du har på deg eller kven du er med. Noke folk på bygda gjerne henger seg opp i. Likevel er det kanskje lett å føle seg litt aleine. Ellers er det litt vanskeleg å sammenlikne ein by og ei lita bygd. Eg kosar meg veldig her i Oslo, men det er sjølvsagt alltid ting eg saknar med Leikanger. 

Q: Kan du beskrive deg sjølv med tre ord?

A: Eg er ikkje så glad i sånne type spørsmål, men eg svarar snill, omsorgsfull og kreativ. 

Q: Kva drøymer du om?

Ein kunne nesten stilt spørsmål om kva eg ikkje drøymer om. Eg er virkeleg den personen som kan sitte i fleire timar å drøyme om alt mulig. Ein dag så har eg lyst å selge leiligheiten, kjøpe ein van og reise rundt i Europa, mens den andre dagen har eg lyst å flytte til NYC for å studere og jobbe. Den drøymen som aldri forandrar seg er det å skape noke eige. Noke som er mitt. Noke som eg har fått til. På videregåande produserte eg og tre andre jenter eit motemagasin, og det å stå med det i hendene var ein heilt fantastisk følelse. Den følelsen vil eg gjerne oppleve igjen.

Q: Leser du nokre blogga? Isåfall kva slags?

A: Det er desverre ikkje kvar dag eg har tid til å lese blogg, men når eg først har tid synst eg det er veldig kjekt! Noken av mine favorittar er Camilla Pihl, Emilie Tømmerberg, Ida Wullf, Karoline Smådal, Janni Deler, Ingrid Bjugan, Annette Haga, og sjølvsagt dei eg kjenner som bloggar! Det er veldig mange flinke personar der ute, som gjerne skulle fått enda meir oppmerksomheit enn dei gjer. 

Q: Kva er dine favorittar på instagram?

A: Her tenkte eg at eg kunne lage litt innlegg utover høsten med favorittar innen dei ulike sjangerane, høyres det ok ut? Det er så sjukt mange fine og inspirerande mennesker der ute! 

Q: Kva slags parfyme brukar du? 

A: Eg elskar duft, og har litt for mange favorittar. Viss det er ønskelig kan eg gjerne lage litt innlegg framover om akkurat dette her! Eg har jobba med parfyme i nesten åtte år no, og har kanskje dermed litt tips å komme med. Til både gutar og jenter. 

Bali Guide - del 2

Etter Uluwatu stod Ubud for tur. Ein plass som me hadde høyrt veldig mykje om, og som me var både spente og nysgjerrige på å utforske. Ville plassen leve opp til forventningane? Svaret er både ja og nei.

Processed with VSCO with e7 preset

Fra Uluwatu til Ubud reiste me med taxi. Det var relativt greit sett vekk i fra sjukt masse trafikk, og mangen nesten-ulykker, men det trur eg ein må forvente når ein er i trafikken i Bali. Det MÅ opplevast! I Ubud hadde me booka rom på Champlung Sari. Hotellet ligger veldig sentralt til som nabo til Monkey Forrest, og er dermed heilt perfekt for deg som vil komme tett på dyrelivet i Bali. Her går det alltid aper rundt, og dei forsyner seg gjerne med det dei får tak i. For eksempel var det ei dame som blei frastjålne badeskoa sine mens ho svømte. Kva skal vel ein apekatt med badesko?! Det er også heilt umuleg å sitte på verandaen å for eksempel ta seg ei brus, da kjem dei hoppande fra eit tre. Så om du derimot vil ha avslapping og luksus er ikkje dette plassen for deg. Da ville eg heller ha sjekka alle dei fantastiske hotella som ligger litt utafor sentrum. 

Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with j5 preset

Ubud er ein rar miks mellom støy og mas, og avslappande og vakkert. Det er mykje støy, trafikk som aldri stoppar og spørsmål om massasje eller taxi for kvar meter du går. Likevel vil du finne sjarmerande butikkar, koselige kafear, sjarmerande marker og verdens beste taco på Taco Casa. Om du derimot bevegar deg ut av sentrum vil du finne dei magiske plassane du ser på instagram. Tegalalang Rice Terrace og Campuhan Ridge Walk er absolutt å anbefale, men skal du besøke plassane så gjer det om morningen, eller seint på kvelden. Midt på dagen er det fullt i turistar, og du går rett og slett i kø. Om du derimot får plassane for deg sjølv er det heilt magisk. 

Processed with VSCO with j2 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a9 preset

Ubud er heilt fantastisk og unikt på mange måtar, men på ein anna måte er det lett å bli litt skuffa. Ting er gjerne ikkje sånn som det ofte kan virke når ein skrollar nedover på instagram eller leser på bloggar, og mange av dei største turist-attraksjonane har blitt relativt øydelagte av turistane. Trist, men sant. Likevel er Ubud eit must å besøke når ein er i Bali, men 2-3 dagar er absolutt nok. Me hadde fem, og det var gjerne tre dagar for mykje. Du rekker over veldig mykje på ein dag. 

Følg med videre på del 3. 

Bli litt bedre kjent med meg!

Siden det har vore veldig lite personleg blogging fra meg dei siste åra tenkte eg at eg kunne starte denne nye bloggen med ein spørsmålsrunde. Det tenker eg er ein fin måte å få oppdatere seg på kva eg driver på med, og for nye lesera å bli litt bedre kjent med meg. Så legg igjen ein kommentar med det du eventuelt måtte lure på, eller om du har ønsker til innlegg framover!

Ansiktsmaske

Processed with VSCO with hb2 preset

Det beste med søndagar er at det endeleg er tid for avslapping og eigenpleie. For meg betyr det gjerne eit magasin, ein smoothie og ei god ansiktsmaske. Denne  maska fra Elisabeth Arden Pro fekk eg for første gang for to år sidan i gave fra kjæresten min, og har blitt ein av mine absolutte favorittar. Den gir masse fuktigheit, samtidig som den gjer huden både jevnare og smidigare. Det som skjer når ein brukar produkt som gir masse fuktigheit er at det mettar ut mellomhuden, som igjen vil redusere synlegheiten av rynker og linjer. Med andre ord heilt perfekt etter ei travel veke med både skule og jobb. 

Bruk: 

Påfør eit tjukt lag på nyrensa hud

La den virke i 10-20 minutter

Vask forsiktig av med vatn

Avslutt med din vanlege hudpleierutine. 

Den kan brukast 1-2 ganger i veka, eller alt etter behov, og passar for alle hudtypar. Til og med på min super-sensitive hud. 

Favorittar

Processed with VSCO with a4 preset

Denne kjolen fra Ganni kjøpte eg til eg skulle på ELLE-festen, og den har allerede blitt ein stor favoritt. Ein av grunnane til at eg kjøpte den er at den er like fin til kvardag som til fest. Eg kjøper aldri ting som kun kan brukast til ein ting, eller ting som ikkje blir brukt meir enn to-tre ganger. Rett og slett fordi det er tull, både for miljøet og lommeboka mi. Kjolen er superfin aleine, eller med ein gensar eller jakke over. I tillegg kan ein endre litt på den med eit belte i midjen, slik som på bildet over. 

Processed with VSCO with e4 preset

Veska deimot var eit spontankjøp på Mango, og har blitt brukt stort sett kvar dag sidan. Den kostar 199, med andre ord eit perfekt kjøp for ein relativt blakk student. Det eg likar så godt med den er at den ikkje er svart. Det er faktisk den første farga veska i garderoben min, og absolutt ikkje den siste. Det gjer jo så utruleg mykje med eit antrekk! 
 

Follow my blog with Bloglovin

Ny blogg!

Hei og velkommen til min nye blogg hos side2! 

Etter å ha blogga hos meg sjølv dei siste åra har eg den siste tiden følt behov for både forandring og nye utfordringar, så når Nettavisen kontakta meg for ei stund tilbake om eg kunne vere interessert i å bli ein del av Side2-gjengen var eg ikkje så vanskeleg å be. Det følest allerede veldig godt å vere ein del av noke større, og ikkje kun meg sjølv. Her vil eg få både tips, råd og ei hjelpande hand til det som eventuelt skulle dukke opp. Så må eg også få lov å sei at eg synst det er utruleg stas at Side2 vil ha meg som ein av bloggerane deiras, og at dei har lagt merke til både meg og bloggen min. Eg er i alle fall utruleg spent og glad, og eg håpar at alle har lyst å følge med meg vidare her. Bloggen blir nok litt annleis framover, men mot det positive. Enda fleire oppdateringar, litt meir personleg, og sjølvsagt masse tips og anbefalingar, slik som eg pleier å dele. 

Processed with VSCO with j6 preset

Det er fortsatt ikkje alt som er i orden enda med tanke på gamle innlegg, og det å kunne fortsette å bruke monicaflatland.com, men det kjem litt etter litt. Håpar vertfall dette høyres bra ut, og at alle har lyst å følge med videre på det nye eventyret. Skulle det vere spørsmål så berre legg igjen ein kommentar. 

Tropic Sky

Inneheld sponsede produkter

Processed with VSCO with j6 preset

Eg huskar kjøpet av mi første rettetang som det var i går. Den var rosa, stor og litt for tung til å vere ei rettetang. Den blei kjøpt på Elkjøp til ein sum mellom 100 og 300 kroner. Eg var så fornøygd! Lykken vart likevel veldig kortvarig da den somregel blei altfor varm til å både rette håret med og å faktisk holde i. Så gjekk det heller ikkje så lang tid før den plutseleg ikkje ville gå på meir. Da eg noken månader etterpå begynte på videregåande, og fekk utdelt mitt aller første stipend var eg kjapp med å komme meg til ein frisøren der eg kjøpte mi aller første GHD rettetang. Fra det øyeblikket var eg solgt.

Processed with VSCO with e4 preset

Så i sommar når eg fekk høyre at dei hadde komme med ein ny kolleksjon med namnet " Ghd Wanderlust Collection" vart eg både nysgjerrig og veldig spent! For er det eit ord som alltid vekker oppmerksomheiten min så er det "wanderlust". Kolleksjonen består av fargerike og veldig lekre rettetanger og blant anna hårfønar i reisestørrelse! Rettetanga på bilde over er den som heiter Tropic Sky og har allerede blitt ein stor favoritt hos meg. Den har ein teknologi som motverkar at håret brekker og forsterkar glansen i håret. I tillegg kjem den i ein superfresh varmepose som er heilt perfekt å både oppbevare den i, og å ha med på reise. Så er rettetanga sjukt kul i seg sjølv.

Processed with VSCO with e4 preset

Det som faktisk er superviktig når ein først brukar ei rettetang, krølltang eller hårfønar er å huske å bruke varmebeskyttelse. Denne fekk eg med rettetanga, og den luktar heilt himmelsk! Det er nesten sånn at eg har lyst å bruke den uansett om eg skal rette håret eller ikkje. Eit anna stort pluss med den er at håret fortsatt følest lett og fint etterpå. Eg har tideligare brukt ein som har gjort at håret nesten følest seigt og tungt, så denne får 10/10 poeng hos meg.

Drømmedag med Steen og Strøm

Du veit alle dei konkurransane på instagram der ein kan vinne ved å tagge ein venn? Dei konkurransane ein gløymer litt rett og slett fordi ein aldri vinner? I forrige veke skjedde nettopp det utrulige. Eg og bestevenninna mi vant nettopp ein sånn konkurranse. Ein drømmedag med Steen og Strøm under Oslo Runway!

Processed with VSCO with e4 preset

Marlen kasta seg på natttoget fra Bergen, og me hadde verdens beste døgn i lag. Me starta dagen med å velge oss ut eit antrekk fra Line of Oslo på Steen og Strøm, og seinare venta både makeup, lunch og fiksing av hår av Adam og Eva. Eg trur me begge følte oss som verdens heldigaste jenter der me satt. Når me var ferdig styla rusla me bort på Sentralen der den første visninga til Line of Oslo venta. Det var også min første motevisning, så eg visste ikkje heilt kva eg skulle forvente. Den eine etter den andre moteprofilen dukka opp, og rekkene fyllte seg med velkledde og spennande mennesker. Lyset gjekk av og ut kom vakre jenter med like vakre antrekk.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Visninga var veldig fin og over all forventning, og eg gledar meg allerede til kolleksjonen kjem ut i butikk. Eg har nemleg sett meg ut både to og tre ting eg gjerne vil ha. Etter visninga rusla me tilbake til Grünerløkka, og tilbrakte resten av kvelden på favorittplassen, Villa Paradiso.

Bali guide - del 1

Kor skal eg eigentleg begynne? Bali var heilt fantastisk. Det er så utruleg mange vakre plassar der, og så mykje å både gjer og sjå. Me hadde i utgangspunktet to veker, men to veker blei plutseleg til tre. Likevel følte me oss ikkje "ferdige" eller klare til å reise heim i det heile. Så husk å ha litt tid, spesielt om du vil oppleve fleire plassar. Sjølv om Bali var veldig spennande og flott, var det veldig slitsomt. Eg trur dei som har vore der kan kjenne seg igjen i det eg skriver. Eg har aldri vore ein plass der folk har vore så pågåande, eller ein plass med så sinnsjukt mykje trafikk. Likevel hadde me ein heilt super ferie, og Bali er faktisk eit must å oppleve ein eller anna gang iløp av livet.

Processed with VSCO with e2 preset

Uluwatu

Den første destinasjonen i Bali var Uluwatu. Der hadde me booka rom på Suarga Resort Padang Padang Beach. Eg trur det einaste ordet som kom ut av munnen vår når me endeleg kom fram var " wow ". Eit utruleg vakkert og unikt hotell med den mest magiske utsikten ein kan tenke seg! Rommet vårt blei oppgradert til ein villa, og me hadde det heilt perfekt. På hotellet har dei også ein restaurant som me faktisk endte opp med å ete på omtrent kvar kveld(!). Rett og slett fordi maten var så sinnsjukt god, og fordi hotellet ligger litt vanskeleg til, og ein er avhengig av scooter eller taxi for å bevege seg rundt. Som det aller meste i Uluwatu.

Processed with VSCO with e4 preset

Processed with VSCO with e2 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Naturen og landskapet er heilt unikt i Uluwatu, og det er der ein finner dei flotte strendene. Me besøkte blant anna Padang Padang beach og Dreamland Beach. Sjølv om strendene er veldig flotte er det ikkje hit du reiser for å bade. Faktisk bada eg ikkje her i det heile. Bølgene er på størrelse med fjell, og det passar seg absolutt best til surfing. Men soling derimot, det har ein mykje tid til her! Eit lite tips er å komme relativt tidelig på dei mest populære plassane for det fyller seg fort opp. Spesielt Padang Padang beach.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with e6 preset

Ellers er Uluwatu ein veldig rolig plass. Folk er der somregel for å slappe av, på bryllupsreise eller for å surfe. Er du på tur for å feste eller på tur med vennegjengen ville eg heller kikka på ein anna destinasjon som base, og heller ta dagsturar til Uluwatu. Me blei derimot heilt forrelska, og angra på at me ikkje tok oss enda meir tid der. Ein ting er vertfall heilt sikkert, me skal tilbake eingang!

Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 preset

Følg med videre på del 2.

hits